Olemme valinneet edustuksemme oman kokemuksemme pohjalta valiten tuotteet, jotka on testattu todellisissa oloissa, oikeilla parroilla. Hyväksymme tuotteet, jotka täyttävät omat kriteerimme: ne ovat tuotteita, joita itse haluamme käyttää, ne ovat tuotteita, joihin luotamme. Meille tärkeää on tuotteiden laatu, tuottajien eettisyys sekä päämiesten halu sitoutua hyväntekeväisyyteen.

Azbane
Les Laboratoires Azbane on Marokon suurin kosmetiikka-alan perheyhtiö, joka on toiminut alalla jo yli 40 vuotta. Azbanella on yli 400 työntekijää ja asiakkaita 55 maassa. Heidän osaamisensa ja sitoutumisensa yhteisöön on ollut lähtökohtana myös heidän laajenemisessaan, he ovat yksi arganöljyn tuottajaliiton perustajajäsenistä. Azbane on ansainnut ISO9001-laatustandardin ja he noudattavat sekä USDA:n että Euroopan kosmetiikkalainsäädönnän ohjeistusta. Azbane on sitoutunut öljyissään sekä eettiseen että luomutuotantoon. Heidän öljyjensä pohjana ovatkin laadukkaasti tuotetut argan- sekä viikunaopuntiaöljyt.

Nõberu of Sweden
“Nõberu of Sweden on syntynyt palavasta halusta luoda kattava kosmetiikkasarja massoista erottuville, rohkeille, urbaaneille herrasmiehille. Tämä on tuotemerkki miehille, jotka haluavat viihtyä omissa nahoissaan ja miehille, jotka haluavat vahvistaa itseluottamustaan huolitellulla ulkonäöllä.”
Tämä oli myös luonnollinen syy, miksi halusimme Nõberun omaan valikoimaamme. Laatu on tärkeää.

Original Barbam
Original Barbam -toinen edustamamme perheyhtiö- on kolmen parrakkaan veljeksen unelma oikeanlaisesta partaöljystä. Veljien intohimo, asiantuntemus ja osaaminen loivat artesaani-tuoteperheen, joka sai parran loistamaan ja viikset ojennukseen. Tuotteet tehtiin aluksi itselle, mutta ystävien kehujen kautta Original Barbam laajeni ja on nyt yksi Hollannin luotetuimpia craft-tason öljytuottajia. Veljesten tuotannon pohjana ovat luonnonmukaiset öljyt sekä intohimo parranhoitoon.