Takaisin kauppaan

Kevyt partaöljy – Amber-Lime

Amber-Lime on pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil on kevyempi ja hiukan ohuempi partaöljy, joka imeytyy nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta partaan tai iholle. Partaöljy suojaa ja kosteuttaa partaasi ja ihoa sen alla ja ehkäisee sillä tavalla turhaa kutinaa ja ihon ärtymistä.

Kevyt partaöljy soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi ennen töihin lähtöä kevät- ja kesäaikaan tai ennen tärkeitä treffejä, kun parta pitää laittaa nopeasti kuosiin. Jos kaipaat paksumpaa partaöljyä muhkeampaan tai harmaantuvaan partaan partaan, suosittelemme Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil -partaöljyä.

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil partaöljyn perustana on takiaisöljy ja auringonkukkaöljy. Tämä on sopiva valinta, kun haluat partaöljyn joka imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta partaan tai iholle. Öljymme ovat aina kylmäpuristettuja, jotta ne säilyttävät kaikki hyvät, hoitavat ominaisuutensa. Öljyjämme ei myöskään jalosteta ja sen voit todeta öljyn kevyen kultaisesta väristä.

KOKO: 60 ml pullo kierrätetystä muovista
AINESOSAT: Carthamus tinctorius seed oil (Safflower oil), Helianthus annus seed oil (sunflower oil), Parfum, Tocobiol (antioxidant, Vitamin E).

29,90 

Varastossa

Lisätiedot

tuotetunnus (SKU) 7030-KU Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,