Takaisin kauppaan

Vahva partaöljy – Amber-Lime

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on vahva partaöljy, joka sopii muhkeammalla parralla varustetulle miehelle. Tämä partaöljy suojaa ja kosteuttaa partaa ja ihoa parran alla ja ehkäise sillä tavalla kutinaa ja ihon ärtymistä.

Tämä on hyvä partaöljy, kun ihoa kiristää tai se tuntuu kuivalta. Käytä partaöljyä välittömästi suihkun jälkeen tai ennen nukkumaan menoa. Jos etsit kevyempää partaöljyä, niin suosittelemme siinä tapauksessa Nõberu of Sweden Feather Beard Oil –partaöljyämme.

KÄYTTÖ: Levitä partaöljyä suoraan parralle. Hiero öljy kunnolla partaan ja parran alla olevalle iholle, jotta saat ihon kosteutettua. Jos taas haluat vain partaan hieman kiiltoa, lisää partaöljyä parran kärkeen ja partakarvoille.

OMINAISUUDET: Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on miellyttävä sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä. Tämä partaöljy on paksumpaa, joten sen imeytymisessä kestää hetki. Partaöljy sopii parhaiten käyttöön kylminä talvipäivinä tai kun ihosi tai partasi on erityisen kuiva ja tietysti aina suihkun jälkeen.

Partaöljymme on kylmäpuristettua, joten öljyjen kaikki parhaat ominaisuudet säilyvät valmistusprosessissa. Öljyä ei jalosteta ja sen näkee öljyn kevyen kultaisesta väristä.

Partaöljymme on pumppupullossa, joka on todella kätevä. Voit pumpata pullosta esimerkiksi vain puoli annosta, jos se riittää hyvin parrallesi. Pumppua ei tarvitse painaa pohjaan asti.

KOKO: 60 ml pullo kierrätetystä muovista

AINESOSAT: Carthamus tinctorius seed oil (safflower oil), Simmondsia chinensis seed oil (jojoba oil), Argania spinosa kernel oil (Cross Oil), Parfum, Tocobiol (antioxidant, Vitamin E).

29,90 

Varasto loppu

Lisätiedot

tuotetunnus (SKU) 8510-KU Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,