Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Atrap Oy / Dossier, y-tunnus 2865464-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.dossier.fi
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta, toimitusosoite sekä toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jos olet alle 18 vuotias, täytyy sinulla olla huoltajan hyväksyntä tilaessasi meiltä.

Toimitusaika
Tilauksen toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää.

Toimitustapa ja toimituskulut
Asiakas valitsee toimitustavan/toimituskulut tilauksen yhteydessä.

Toimitus postipakettina (nouto pakettiautomaatista tai postista 9,90 €)
Yli 50€ tilausten toimituskulut veloituksetta.
Posti lähettää noutoilmoituksen tilauksella ilmoitettuun puhelinnumeroon ja sähköpostiin, liikkeestä noudosta ilmoitetaan sähköpostiin.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, myös pakkauksen on oltava myyntikelpoinen. Vaihto-/palautusoikeus ei koske avattuja hygieniatuotteita, esim. vahat, öljyt tms. vastaavat tuotteet.

Halutessasi vaihtaa/palauttaa tuotteen, olethan meihin yhteydessä osoitteella [email protected], ja ilmoitamme sinulle palautusnumeron ja muut palautukseen liittyvät ohjeet. Liitä palautuksen mukaan kopio tilausvahvistuksesta. Voit jättää paketin maksutta samalle kuljetusyhtiölle joka vastasi paketin toimituksesta. Pakettiin merkintä “ASIAKASPALAUTUS”.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan välittömästi tilillenne.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut / vioittunut kuljetuksen aikana tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee tehdä ilmoitus välittömästi osoitteeseen [email protected] Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi jo noutovaiheessa reklamaatio toimittavalle taholle.

Maksut
Voit maksaa verkkokaupassa Amex, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Stripen SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Stripella ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

yllätys
jos oikeasti olet lukenut nämä ehdot, saat alennuskoodin. koodilla tarkka nopeimmat saavat 10% alennusta kassalla. ole hyvä.

Verkkokauppa käyttää Stripen maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Stripen välille. Stripe vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Stripe näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Verkkopankit
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Muuta
Pidätämme oikeuden toimitusehtojemme muuttamiseen.
Atrap Oy / Dossier käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja GDPR säännösten mukaisesti.

Tiedustelut
[email protected]